Resirkulering av aluminium Tabs Vs. Bokser

December 26


Resirkulering av aluminium Tabs Vs.  Bokser


En rask Internett-søk bringer opp en rekke nettsteder og artikler om resirkulering fanene på aluminiumsbokser. Avhengig av hva du leser eller hvem du tror, ​​fanene er mer gunstig å resirkulere enn den kan. I et nøtteskall, de er akkurat det samme når det gjelder resirkulering. Begge er like verdifulle.

Det handler Aluminum

Det er rykter om at pull tappene på bokser er den eneste delen av boksen laget av ren aluminium. Ifølge Alcoa, aluminium fra resirkulerte bokser, faner inkludert, er identisk med aluminium smeltet fra jomfru malm. Det kan i seg selv er like verdifull og resirkulerbart som fanen. Du bør også huske på at det hele kan langt oppveier kategorien. En kilo aluminium tilsvarer omtrent 34 tomme bokser eller 1500 pull faner.

Veldedighetsorganisasjoner

Mange nasjonale og lokale veldedige organisasjoner velger å samle bare aluminiums faner. Grunner for å samle bare faner inkluderer mindre lagringsplass og ingen drikke rester rot å rydde opp. For mange mennesker, spesielt barn, det er gøy å se hvor mange faner hopet seg opp i oppsamlingsbeholder som pennies i en sparegris. Hvis du velger å donere aluminiums faner til en veldedig organisasjon, ikke glem å resirkulere resten av boksen også. Hvis du resirkulere for kontanter, kan du også velge å donere hva du betalt for resirkulering av aluminium bokser.

Hvordan Aluminium Resirkulert

Aluminium er en av de enkleste å resirkulere. Mange lokalsamfunn gi curbside pickup for resirkulerte materialer inkludert aluminium bokser, glass, plast og papir. Hvis samfunnet ikke tilbyr pickup, sjekk for en drop-off anlegget nær deg. Nettsteder som Earth911.com gi raske søk for drop-off steder. Aluminiumsbokser er atskilt fra andre resirkulering på en materialgjenvinning anlegg der de kondenseres til murstein eller større baller. I aluminiumverkene, er bokser brennes for å fjerne utenfor maling, strimlet til potet chip-sized stykker og smeltet.

Smeltet aluminium helles i 25-fots lange ingots som veier over femten tonn, ifølge Earth911. Etter at barrene er rullet og reduseres til den ønskede tykkelse, blir aluminium produktet kveilet og sendt til boksprodusenter. En aluminium kan går fra din gjenvinning bin til butikkhyllene som en ny container i ca 60 dager.

Verdi

Aluminium faner og bokser resirkulert for samme pris. I løpet av sommeren 2010, resirkulerte aluminiumprisen i gjennomsnitt $ 0,90 til $ 0,98 per pund. Så for resirkulering enten 34 bokser eller ca 1500 faner, vil du få ca $ 1,00. Priser for resirkulert aluminium varierer mye, så du bør ikke alltid forvente at disse prisene. Du kan søke på Internett eller din lokale telefonkatalogen for skraphandlere som vil betale deg penger for resirkulert aluminium.

Fordeler

Aluminium kan resirkuleres uendelige. Ifølge Environmental Protection Agency, eller EPA, gjøre nye aluminiumsbokser fra resirkulerte de sparer 92 prosent av den energien som kreves når du gjør bokser fra bauksitt malm. I tillegg til å spare energi, resirkulering aluminiumsbokser kutter ned på avfallsstrømmen. EPA anslår at 3,4 millioner tonn kommunalt avfall i 2008 ble gjort opp av aluminiumsbokser. Aluminiumsindustrien betaler ut ca $ 800 millioner årlig for resirkulerte produkter.