Lacrosse Shooting String Styles

January 4


Lacrosse Shooting String Styles


Det er ulike lacrosse skyting streng stiler som kan påvirke din måte å kaste ballen. Ved å prøve forskjellige strenge stiler, kan du finne riktig streng type, antall, plassering og spenning som passer dine spilleteknikker. Spillere kan justere streng stiler avhengig av deres posisjon i feltet.

Rullet eller Weave

Skyting strenger kan bli rullet eller flettet. Den rullet streng stil gir en jevnere frigjøring av ballen. Stilen har strengen rullet mellom diamanter av mesh og på baksiden over pinnen. Pendlestrengen stil gir mer spenning til nettingen som strengen er plassert mellom diamanter. Enten spillere bruker den rullet eller flettet streng stil, er den øverste blonder generelt stramt mens den lave blonder er løs å riktig holde ballen i posisjon og la hurtigutløser.

V og U String Styles

V eller U streng stil har en skytestreng plassert i lommen på den myke, mesh hodet. Lissene er plassert gjennom mesh for å skape den V eller U-form eller en kanal skjema for enkelt å holde ballen i midten av lommen. Strengen stil er ment for spillere å vugge ballen uten å miste det mens du kjører og slipper ballen med kontroll når du passerer eller skyting.

Low, Mid og High Pocket

Den høye pocket har trange skyte strenger som skaper en grunne lomme eller kanal, slik at rask utgivelser og mer pisk med høy spenning. Midten lomme har løsere skyte strenger som gir mer kontroll og praktisk cradling. Den høye lomme har en stram topp streng med påfølgende strenger blir løsere. Det er flott for cradling og beskytte ballen.

Rette, to eller tre strenger

Den rettstreng stil har en enkelt streng over baksiden av trådduken. Den to-strengs stil innbefatter to strenger mot baksiden av trådduken, mens de tre-strengen stil omfatter tre strenger. Flere strenger gir ekstra støtte og rydder veien for ballen, og dermed gjør skudd og går raskere.

Custom Stringing etter nivå

Nybegynnere og middels attackmen bør bruke hardt mesh, en "V" streng og en lav lomme med to strake skyting strenger for bedre ballkontroll og jevn utgivelse. Avanserte attackmen bør bruke en lav lommen hvis de er gode på én hånd unnvikelser. Avanserte attackmen som er flinke til tohåndskraft unnvikelser bør bruke en middels eller høy lomme. Avanserte lacrosse spillere bruker syntetiske fibre for de beste skyting strenger. Nybegynnere kan gjøre det bra med bomulls strenger, men disse har en tendens til å holde vann i våte forhold.