Røre Fotball Defensive strategier

June 26


Røre Fotball Defensive strategier


Touch fotball er et rekreasjons spill ofte kjennetegnet ved selskapets piknik og familie sammenkomster. Det kan også være en konkurransedyktig spill som spilles på ungdom, videregående skole og høyskole nivå. Når spillere konkurrere i touch fotball, kan defensive strategier hjelpe dem å holde sine motstandere fra å gjøre store spiller og hjelpe laget sitt vinne spillet.

Man-til-Man Dekning

En av de minst kompliserte måter å spille forsvar i touch fotball er for hver forsvarsspiller til å dekke en offensiv spiller. Et pass rusher vil prøve å nå quarterback. Hver defensiv spiller vil følge tildelt spilleren sin overalt på banen. Ett pass rusher vil prøve å få hendene på quarterback. I de fleste touch-fotball spill, må han vente 3-5 sekunder før du begynner pasningen rush. I mange tilfeller vil det defensive linjespiller telle "One Mississippi, to Mississippi ..." og så videre for å telle tiden.

Zone Dekning

Touch fotball ofte kan bli en scoring fest, med lag utveksling lange scorings spiller gjennom hele spillet. Hvis det er uoverensstemmelser i dekning - en mottaker kan være større, sterkere og raskere enn sin motstander i dekning - et team vil kanskje bruke sone dekning. Med denne teknikken, en eller to defensive spillere er ansvarlig for å stoppe de dype pasninger, mens en eller to andre er siktet for å stoppe den korte pass. De beste utøverne prøver å stoppe den dype pass ved å stoppe ballen eller slå det ned.

Weakside Dekning

Touch fotball har ofte en atletisk quarterback som kaster ballen på rømmen for å unngå press. Hvis han er en høyrehendt quarterback, vil han vanligvis kaste ballen mens du kjører til sin rett. Hvis han er venstrehendt, det er bare det motsatte. Et flertall av de spiller vil være å quarter dominerende side. Men kanskje quarter kaste eller kjøre til motsatt side bare for å holde forsvaret "ærlig". Dette betyr Forsvaret må holde minst en spiller på den svake siden for å hindre krenkelser fra å dra nytte av dette hullet i dekning.

Forkledd Dekning

En forkledd dekning er ett hvor spillerne normalt tildelt visse spillere bytter til en ny ansvarsdekning på snap av ballen. Fordi et lovbrudd vil lære etter kort tid som er tildelt til hvem, endre ting hjelper forsvaret unngå forutsigbare dekningsmønstre og gjøre mer store spiller. Forsvaret kan bytte til denne type dekning på noe punkt i spillet og slå tilbake når den vil.