Tips for bruk Gummi Worms for Bass Fishing

July 9


Tips for bruk Gummi Worms for Bass Fishing


Myk plast ormer har vært et sentralt trekk ved bass fiske etter nesten 40 år nå. De forblir en av de mest populære og mest effektive sluk for å friste alle arter av bass. Ingen takle boksen skal være uten et utvalg av tilgjengelige plast ormer. Lære å rigg ormer for effektivt fiske, og hvordan man skal håndtere dem, vil bety forskjellen mellom suksess og en dårlig dag på vannet.

Farger

Fisk faktisk kan se farger, slik at valget du gjør i fargen på plast ormer vil være nøkkelen. Lysere farget plast ormer vil være mer synlig i grumsete vann. Mens logikken virker galt, de fleste profesjonelle bass sportsfiskere anbefaler svart plast ormer for nattfiske. Spør veteran sportsfiskere rundt området du har tenkt å fiske hvilken farge er "treffe" for tiden, og deretter kjøpe plast ormer tilsvarende.

Størrelser

Plast ormer kommer i mange størrelser, fra korte "grub" lengder til ormer i overkant av 12 inches. Det er godt å lager flere forskjellige lengder i din takle boksen slik at du kan endre agn som ikke synes å være attraktive for bass under en tur. One size fits aldri alt når det gjelder plast orm lokker.

Improvisasjon

Mens bass fiske proffene - særlig de fremhevet varer av et bestemt agn selskap - vil fortelle deg visse plast ormen strategier "aldri svikter," sannheten er bass er slu og pirkete sport fisk. Du vil aldri være i stand til å forutsi med noen forsikring hva en spesiell bass vil treffe på, på en bestemt dag, spesielt vann eller værforhold. Vær forberedt på å prøve mange forskjellige angrep og presentasjoner med plast ormer til du finner ormen bassen synes å ha på dagens meny.

Kombinasjoner

Kortere plast ormer kan slå seg sammen med spinner agn effektivt. Prøv å bruke en kort grub-sized plast orm med en floppy hale på business slutten av en spinner agn eller pilk. Handlingen plastsnekke tilbud kan være bare knep som skyver en lunker bass over kanten slik at han slår.

Forbedringer

Plast ormer er tilgjengelig med duft og smak forbedringer innebygd i plast, og disse kan være svært effektive under de rette omstendighetene. Beskytte disse forbedrede agn fra å miste sin potens - og forurenser andre plast ormer --- ved å holde dem i en forseglet plastpose inni takle boksen. Du kan også kjøpe smakstilsetninger og duft produkter for å behandle vanlige plast ormer.

Rigging

Den mest effektive rigging for en plast orm, i henhold til arv, er Carolina riggen. Tråden en kulevekt på linje og deretter knytte på en stor bass krok. Træ kroken gjennom "nese" av plast ormen, ned til første egg sekk funksjonen. Rote kroken ut av ormen kropp på dette punktet. Bak kroken litt opp og deretter bare knapt parkere spissen av kroken på innsiden av huden på plast orm. Dette vil holde kroken ren for ugress mens du drar den gjennom vannet, men på klar når en bass streik.

Casting og hente

Kastet en plast ormen i pinne ups, cover, og på thermoclines. La agnet bosette litt ved å telle til tre. Deretter begynne reeling lokke tilbake sakte. Punktum vakler med raske rykninger av linjen din hvert femte svinger av dine hjul. Gjenta inntil bass i området bestemme, for eksempel, de er interessert i en neon grønn plast orm med sølv glitrer i dag, og treffer lokke.

Stille Hook

Bass finne en plast orm på to måter, normalt. De enten snike seg på ormen, snappe den og løpe, eller, de åpner sine store munn og bokstavelig talt suger hele ormen i - og deretter snu for å kjøre. Du vil føle "snappe" eller "suger" som en slepebåt eller et trykk på linjen. Når du føler springen, rykke din linje rett opp, over hodet, for å sette kroken.