Frukt og grønnsaker diett resultater

April 18


Frukt og grønnsaker diett resultater


Enten du prøver å miste ekstra vekt eller spise sunnere, er det en rekke fordeler fra begynnelsen en frukt og grønnsaker kosthold. Et slikt kosthold kan være en diett av å konsumere bare frukt og grønnsaker, eller det kan bety eliminere forbruket av fet mat mens øke det daglige inntaket av frukt og grønnsaker. Du kan også opprettholde denne dietten ved å forbruke fersk juice, rå mat eller kokte vegetarmat.

Økt Næringsstoffer

Du kan få en rekke vitaminer, enzymer og næringsstoffer fra de fleste frukter og grønnsaker. Grønne grønnsaker er spesielt rik på vitamin A, B, E og K, som fremmer et sterkt immunforsvar, metabolske funksjoner, vev vedlikehold og blodpropp. Grønnkål, grønne grønnsaker, spinat og brokkoli er eksempler på grønne grønnsaker. Vitamin C og A er funnet i høye mengder i de fleste frukter. Disse vitaminene spiller en viktig rolle i å opprettholde din generelle helse. Vitamin A, som kan finnes i appelsiner, fremmer vekst. Vitamin C, som hjelper kroppen å bekjempe forkjølelse og andre sykdommer, kan finnes i store mengder i sitrusfrukter.

Vekttap

Frukt og grønnsaker er spesielt lav i kalorier. Hvis du kombinerer en diett av frukt og grønnsaker med daglig mosjon, kan du gå ned i vekt. Hvor mye vekt du mister på en frukt og grønnsaker kosthold avhenger av din høyde, vekt og aktivitetsnivå. I tillegg, fordi enkelte vitaminer og enzymer fremme metabolisme, kan du gå ned i vekt ved forskjellig hastighet. Men fortsatt trenger kroppen din proteiner og andre næringsstoffer, som fettsyrer, som ikke finnes i store mengder i frukt og grønnsaker. Uten disse næringsstoffene, kan du oppleve lav energi, som kan hemme ditt nivå av fysisk aktivitet. Som sådan, innlemme en porsjon magert kjøtt eller fisk i kostholdet ditt for å sikre at du spiser en tilstrekkelig porsjon proteiner hver dag.

Detox

Mange har slått til detox dietter som et middel for å bli kvitt giftstoffer fra kroppen sin. Frukt og grønnsaker dietter er også spioneringen som detox dietter, som kan tvinge kroppen til å rense seg med giftstoffer. Frukt og grønnsaker dietter kan fungere som en detox hvis du spiser bare frukt og grønnsaker for en periode på tre til fem dager. Mens du kan gå ned i vekt på denne måten, kan du også oppleve svimmelhet og konsentrasjonsvansker mens på frukt og grønnsaker detox.

Sunnere matvaner

Hvis du synes det er vanskelig å møte dine daglige servering kravene i råvarer, kan en frukt og grønnsaker kosthold hjelpe deg med å etablere bedre langsiktig matvaner. Disse diettene vil oppfordre deg til å spise de USDA-anbefalte 2 til 3 kopper grønnsaker og 1,5 til 2 kopper frukt. Men du kan finne deg selv forbruker større porsjoner med frukt og grønnsaker på kostholdet ditt, som bare vil øke de vitaminer og næringsstoffer kroppen din mottar.

Betraktninger

Grønnsaker som er kokt ved temperaturer på 118 grader C og høyere miste nesten alle sine næringsstoffer og enzymer. Som sådan, for å høste de ernæringsmessige fordelene av kostholdet ditt, koke grønnsaker lett eller spise dem rå. Du kan også velge å juice frukt og grønnsaker, som kan frigi flere enzymer og vitaminer, fordi huden er brutt ned også. I tillegg har noen grønnsaker inneholder høye nivåer av jern, som kan være skadelig hvis du er på visse medisiner. Som sådan, bør du kontakte lege før du starter en frukt og grønnsaker diett, slik at du kan skreddersy den til dine helsebehov.