Fordelene med å spille Learning Games med Kids

April 10


Fordelene med å spille Learning Games med Kids

Oversikt

En rekke pedagogiske spill for barn eksisterer, inkludert brettspill, kortspill, interaktive oppgaver og videospill. De fleste barn liker utfordringen med å delta i spill, og prosessen med å spille noen av pedagogiske aktiviteter kan faktisk gjøre dem smartere og mer kapable. Spill kan også gi deg og barnet ditt nærmere som du nyte aktivitet sammen.

Motoriske ferdigheter

Spesielt for småbarn og kindergartners, brettspill og andre læring spill som inviterer fysisk interaksjon spille en viktig rolle i å utvikle og fremme motoriske ferdigheter. Spill som Twister, som oppmuntrer fingerferdighet og styrke balansen, hjelpe barna koordinere kroppen med hjernen og eksperimentere med hvordan de to enhetene samarbeide. Avanserte video-og elektronisk-spillet systemer har også fordelen av å forbedre hånd-øye-koordinasjon og visuelle fokus.

Social Development

Ifølge Dr. Shari Nethersole, en lege ved Barne € ™ s Hospital i Boston, interaktive spill har den betydelige fordelen av å forbedre sosiale ferdigheter gjennom å oppmuntre diplomatisk og organisert kommunikasjon mellom barn. Når voksne aren € ™ t spille, barna må forhandle regler, følge et sett system av retninger og bytter på å holde spillet i gang. Læring spill inspirere samarbeid og kan også spille en rolle i utviklingen av konfliktløsning og mekling ferdigheter.

Fokus og Minne

Scholastic Parent & amp; Barn magasinet påpeker at mange pedagogiske spill, spesielt brettspill, har makt til å forbedre childrenâ € ™ s fokus og forlenge deres oppmerksomhet spenn. Barn som lett blir frustrert og kanskje slutte andre aktiviteter uten å se raske resultater kan en tendens til å feste med spill for lengre perioder på grunn av muligheten for avansement og belønninger. Til syvende og sist, stikker med et spill gjennom sin kurs kan hjelpe barna utvikle tålmodighet og modenhet.

Brettspill, konsentrasjons spill og matematikk aktiviteter også kreve memorization og repetisjon for å lykkes. Barn som spiller dem ofte lære fordelene med å trene disse ferdighetene. Mange tester og quizer i hver klasse har lignende formater til de som finnes i brettspill og spørreleker. Barn kan bedre sine sjanser til scoring godt ved å mestre disse systemene og formater i en leken innstilling.

Self-Esteem

Dr. Mark Griffiths, psykologiprofessor ved Nottingham Trent University, påpeker at mange pedagogiske spill ser ut til å forbedre childrenâ € ™ s selvtillit og gi en positiv følelse av prestasjon. Pedagogiske spill, enten de består av å løse et puslespill eller fullføre en virtuell nivå, tilbyr belønning for oppgaver som barna har uavhengig gjennomført og kan inspirere dem til å ta produktive risiko i andre områder av livet også.

Kreativitet

Pedagogiske spill som oppmuntrer til kreative uttrykk, slik som Pictionary og Cranium, presse barna til å tenke utenfor normen og vurdere atypiske metoder for forklaring. Utforske og utvide kreativitet gjennom slike spill kan også hjelpe til med pleie selvtillit og selvaksept, og de inspirerer en større sammenheng mellom personlighet og aktivitet.