Hvordan å henge en tung bag

May 16


Hvordan å henge en tung bag


Som navnet antyder, er en tung bag en solid, vektet bag, designet for å bli stemplet gjentatte ganger. Mens tunge poser har tradisjonelt vært brukt for boksetrening, har flere og flere mennesker slått til denne del av utstyret bare for en fin trening. For best mulig resultat med en tung bag, sørg for at det har blitt hengt riktig. Tunge bag racks gi en solid base av støtte for denne del av utstyret, og kan finnes på de fleste sportsbutikker.

Trinn 1

Kjøp en tung bag stativ. De fleste tunge poser står kan kjøpes på sportsbutikker eller via nettbutikker, og vil komme med alt nødvendig utstyr for å henge en tung bag. Sørg for å kjøpe et stativ som er laget for å tåle vekten av tung bag.

Trinn 2

Velg et sted for de tunge bag. For optimale resultater, være sikker på at det stedet du har valgt for tung sekk er fri for hindringer som kan forstyrre det som det svinger. Husk at når posen er montert, er det vanskelig å bevege seg; ta deg tid i å velge det perfekte stedet.

Trinn 3

Etablere en sterk base av støtte for tunge bag racks. De fleste stativer krever minst 200 pounds av vekt å støtte base - selv om enkeltpersoner som bruker større 100- eller 125-kilos poser kan være nødvendig å gi så mye som 400 pounds av vekt for å støtte basen. Plasser manualer eller vektskiver over beina på den tung bag stativ for å hindre sin bevegelse under bruk.

Trinn 4

Koble denne kjeden som vil holde den tunge posen til støttebasen med en S-formet krok. Denne kroken bør inkluderes med kjøp av tung bag rack.

Trinn 5

Koble den frie enden av kjettingen til den tunge sekken. Dette er vanligvis en to-manns arbeid, med ett individ som holder de tunge pose og den andre står på en stol, påsetting av kjettingen. For større tunge poser, bør du vurdere å spørre noen folk for å få hjelp.

Trinn 6

Justere høyden av den tunge posen etter behov. Ideelt sett bør tunge poser henger derved å tillate den øvre tredjedelen av posen for å være i skulderhøyde. Henger posen for høyt eller for lavt kan forstyrre boksing form, og kan føre til muskel stammer.

Advarsler

  • Unngå å henge en tung bag fra et tak bjelke. Dette kan føre til alvorlige strukturelle skader på hus, leilighet eller virksomhet.

Ting du trenger

  • Tung bag stativ
  • Manualer / vektskiver
  • Stol / stige