Hva er bivirkningene av Alternate Day Diet?

May 6


Hva er bivirkningene av Alternate Day Diet?


Tradisjonelle vekt-tap planer krever at du begrense sitt daglige kaloriinntak for å kaste ekstra pounds. Den alternative dagen kosthold tar en annen tilnærming til vekttap. I stedet for å begrense kalorier hver dag, du veksler mellom opp dager med å spise så mye du vil og ned dager med kalori begrensning. Virkningene av denne dietten varierer, så ta kontakt med legen din før du begynner planen.

Vekttap

En vanlig - og ment - bivirkning av den alternative dagen kosthold er vekttap. Du vanligvis spiser 500 kalorier på ned dager og spise som du normalt ville gjort på opptil dager, ifølge Weightlossresources.uk. Over tid, skaper dette et netto underskudd mellom kalorier forbrukes og kalorier brent av kroppen din. Du kan føle deg mer motivert av den alternative dagen kosthold, fordi du ikke føler stadig fratatt som på en tradisjonell diett plan.

Energi Endringer

Virkningene av den alternative dagen kosthold på energinivået varierer fra individ. På ned dager, hvor du spiser veldig lite, kan du føle deg sløv eller trøtt fordi kroppen mangler drivstoff, eller du kan ikke lide denne tap av energi i det hele tatt.

Stoffskifte Flytter

En annen bivirkning av alternative dag slanking er det kan hindre stoffskiftet fra bremse. Ifølge Juliette Kellow, en kostholdsekspert fra Storbritannia, kan tradisjonelle dietter som begrenser kaloriinntaket hver dag føre til at stoffskiftet å bremse ned for å spare energi. Spise normale mengder på motsatte dager kan holde stoffskiftet går på en høyere rente.

Mood Endringer

Etter den alternative dag diett plan kan påvirke din hverdag humør. Selv om noen mennesker ikke rapporterer en endring i sine stemninger, andre blir irritabel, spesielt på ned diett dager som krever betydelig caloric begrensning. Dette irritabilitet oppstår ofte fordi du kan føle veldig sulten på disse dagene. På den annen side, kan du oppleve et løft i humøret, ifølge boken The Alternate-Day Diet av Dr. James Johnson. Han forklarer at slanke deltakerne ofte oppleve en økning i hjernen kjemikalier som fungerer som anti-depressiva, forsterke sine humør og energinivå.

Positive bivirkninger

Johnson, forfatter av The Alternate-Day Diet, gjennomført en forskningsstudie som fant at personer med astma som fulgte den alternative dagen kosthold hadde lavere forekomst av betennelse i lungene. Denne anti-inflammatorisk virkning er antatt å være forårsaket av aktivering av genet SIRT1, noe som også øker metabolsk effektivitet og reduserer fettlagring. Fordi betennelse spiller en rolle i hjerte-og karsykdommer, visse kreftformer, leddgikt, Alzheimers sykdom og aldring, kan den alternative dagen kosthold forbedre disse forholdene. Mer vitenskapelig forskning er nødvendig for å teste disse hypotesene.

Noe å tenke på

Forskere fortsette å studere effektene av den alternative dagen kosthold. Ifølge Kellow, er den alternative dagen kosthold en trygg og effektiv vekt-tap plan. Men du kan ikke nyte den alvorlige kalori begrensning på ned dager, så dietten er ikke for alle. Før du starter den alternative dagen diett for å gå ned i vekt, bør du snakke med legen din for å sikre at det er en trygg diett plan for deg.