Hvordan Boxers miste vekt raskt for en Fight

March 18


Hvordan Boxers miste vekt raskt for en Fight


For å holde standarder for sikkerhet inne i ringen, amatører og profesjonelle boksere konkurrere i utpekte vekt divisjoner. Fighters veie inn for en kamp 24 timer før de møtes, og de må være innenfor en viss rekkevidde på skalaen. Selv boksere veie nesten like mye dagen før kampen, de er vanligvis mye større følgende natt. Dette er fordi de mister en betydelig mengde vekt før veie-ins, og deretter sette den på igjen før de slåss.

Vedlikeholde vekt

Selv om de fleste boksere må miste noen få pounds dagen veie-ins, den enkleste måten å sikre at du gjør i vekt er å holde deg så nært som mulig til din kamp vekt gjennom treningsleir. Du kan gjøre dette ved å holde opp en diett og ernæring plan som reduserer kaloriinntaket. I tillegg, holde opp med din veiarbeid og cardio bidrar til å holde stoffskiftet tikkende sammen på en rask tempo og hindrer deg fra å få vekt.

Kalori og væskerestriksjon

Når det gjelder tid til å starte vekten kutte prosessen en dag eller to før du veier deg på, kan boksere må begrense antall kalorier de tar i for å unngå vektøkning. De vil også begrense den mengde vann de drikker, siden vann vekten er oppnådd raskt. I ekstreme tilfeller kan boksere ikke spise eller drikke i 24 timer før de veier inn for en kamp. Fighters rehydrere og konsumere et høyt antall kalorier umiddelbart etter en innveiing å fylle sin energi.

Svette det ut

Boksere kutte den endelig få pounds før du treffer skala ved å trene på en energisk tempo. Siden mesteparten av kroppsvekten kommer fra væske, kan du slippe vekt raskt ved å kjøre på en tredemølle i svette, sykling i en badstue eller gjør sprints med søppelsekker på kroppen din til å beholde kroppsvarme. Disse metodene er ekstreme og ofte lar jagerfly jakt trukket ut og svake når de trenger å veie inn.

Risiko

Selv begrense kaloriinntaket ditt er ikke farlig på kort sikt, kan det føre til alvorlige komplikasjoner til stoffskiftet og generell helse hvis du er konsekvent å begrense antall kalorier du trenger for å opprettholde en sunn kroppsvekt. Svette ut store mengder vann kan være farlig, og kan også resultere i ekstreme tilfeller av dehydrering og organsvikt. Ideelt sett bør bokserne ikke skjære en signifikant mengde vekt, siden de helsemessige konsekvenser kan være livstruende.