Ingredienser i Jergens Naturals

October 29


Ingredienser i Jergens Naturals


Jergens kremer har vært tilgjengelig i over 100 år. Det er ett merke blant mange fra KAO Brands Company. Jergens Naturals Daglig Fuktighetskremer er en nyere samling og hevder å inneholde mer enn 90 prosent naturlige ingredienser. Det er fire varianter av Jergens Naturals Fuktighetskremer for deg å velge mellom: Ultra Hydrating, Skin Fornye, Total Næring og Beroligende Soft.

Vann

Avionisert vann er den viktigste ingrediensen i alle fire Naturals fuktighetskremer. Vann som brukes i utformingen av personlige skjønnhetsprodukter må være blottet for giftstoffer og mikrober. Formålet med vann i Jergens Naturals er å levere fuktighet.

Glyserin

Glyserin, en sukker alkohol, kan gjøres syntetisk, men Jergens Naturals hevder å ha hentet det naturlig fra vegetabilske kilder. Glyserin er ansett som et fuktighetsbevarende middel, som betyr at det opprettholder fuktigheten i de øverste lag av huden ved å trekke fuktighet ut av luften.

Glyserylstearat

Jergens hevder å oppnå glycerylstearat naturlig gjennom grønnsakene, og det er et biprodukt av glycerol og stearinsyre. Glyceryl stearat er et vokslignende produkt som virker som en barriere på huden ved å holde vann i, og gir huden en glatt utseende.

DMDM Hydantoin

Alle fire fuktighetskremer inneholder konserveringsmiddel, DMDM ​​hydantoin. Denne ikke-naturlig ingrediens forhindrer veksten av gjær og bakterier. Cosmetic Ingredient omtale Expert Panel har ansett den konserveringsmiddel trygt for kosmetisk bruk.

Natriumhydroksid

Natriumhydroksid er en komponent av kremer tilsettes for å opprettholde pH-balansen. Det er et hvitt, fast stoff som lenge har vært brukt til å danne såpe fra fett.

Oljer

En rekke oljer kan finnes i hver av de Jergens Naturals daglige fuktighetskremer. Frø oljer som kan finnes i alle fire varianter inkluderer jojobafrø, solsikkefrø og bomullsfrø olje. I tillegg inneholder Ultra Hydrafuktighetskrem safflower frø og engkarse frø oljer. The Skin Fornye fuktighetskrem inneholder også druekjerneolje. Andre oljer er soyabønneolje, som finnes i alle de fire produkter, olivenolje, olivengrønn-olje og avokadoolje.

Ekstrakter

Dusinvis av ekstrakter er oppført i rekke Naturals fuktighetskremer. The Skin Fornye produktet inneholder blåbær frukt, granateple, Camellia sinensis blad, aloe barbadensis, celandine og klungerrose ekstrakter. Beroligende Myke fuktighetskrem lister kamille, soyabønner frø og lavendel blomst ekstrakter, mens Ultra Hydrafuktighetskrem inneholder agave anlegget og kaktus ekstrakter. Endelig består Total næring av tranebær frukt, acai palm frukt, mangostan skall, acerola frukt, camu camu frukt, goji bær, guarana frø og tilbake rips frukt ekstrakter.

Duft

Parfyme tilsettes hver fuktighetskrem for å gi deg en hyggelig duft. Den ingrediensen "duft" kan være syntetisk eller naturlig, men Jergens Naturals produkter hevder ikke duften ingrediens for å bli naturlig.

Karamell

Karamell er den siste ingrediensen i alle fire kremer fra Jergens Naturals 'samling. Karamell er en naturlig ingrediens i mange kosmetiske produkter og legges til tilby produktet med den brune farger. Oppvarmingen av spiselig sukker produserer karamell anvendes i slike produkter.