Hvor mange kalorier i en kopp svart te?

January 4


Hvor mange kalorier i en kopp svart te?


En av de enkleste steder å kutte kalorier i kosten er gjennom drikke. Hvis du er ute etter noe med litt mer smak enn vann, er te den neste beste valget for sine nesten ikke-eksisterende kalorier og hjerte-sunn fordeler.

Funksjoner

Svart te er en sterkere versjon av Camellia sinensis anlegget som produserer grønn, hvit og oolong te. Sort te har en sterkere smak og mer koffein på grunn av sin lengre oksydasjon. Dette betyr ikke legge til flere kalorier.

Betraktninger

Kalorier i svart te tilsvare et ubetydelig beløp, ca 2 kalorier per kopp. Mengden kalorier i te er påvirket av de andre produktene som er lagt til det som sukker, honning eller melk. En teskje sukker legger ca 15 kalorier, og 2 spiseskjeer med 2 prosent melk legger omtrent 12 kalorier. Legge til en halv unse pakke av honning til teen øker sin kaloriinntaket med 43 kalorier.

Lavkalori alternativer

I stedet for søtningsstoffer din te med kalori søtstoffer, som sukker eller honning, prøve å legge stevia til svart te. Den inneholder bare en ubetydelig mengde kalorier, men har en potent søt smak, så litt går en lang vei med søtningsstoffer koppen. I tillegg bytte ut 2 prosent melk for fettfri melk reduserer kaloriinntaket med noen kalorier per kopp.