Rettsmidler for Prematur Gray Hair

December 12Arv er bare ett av flere mulige årsaker til for tidlig grått hår. I tilfeller hvor tidlig grånende hår ikke er knyttet til gener, er det rettsmidler for tidlig grått hår som kan stanse sin progresjon. Kliniske studier med mus har sett suksess i å reversere grå hår på grunn av ernæringsmessige mangler. Å velge riktig middel for tidlig grått hår vil avhenge av årsaken til uhellet. Å gjøre en avtale med en helsepersonell for en fullstendig fysisk er en smart første skritt i å finne at årsaken, som underliggende helseproblemer kan bli oppdaget, som en nærings-mangel eller hormonell ubalanse.

Spis Bedre

En av de enkleste årsakene til for tidlig grått hår til adresse er daglige kosthold. Mangler spesifikke vitaminer og mineraler kan føre til at håret gråne. Dietter mangler i biotin og folsyre, en del av B-vitamin kompleks, kan være en direkte årsak til grått hår, som nevnt i opplysninger fra det amerikanske National Library of Medicine. Kobber mangel, ifølge Oregon State Universityâ € ™ s Linus Pauling Institute, har også blitt funnet å forårsake tidlig gråning, som kan en mangel på selen. Et bredt spekter av andre næringsstoffer har en indirekte innflytelse, som påvirker produksjonen av hormoner og handle for å ødelegge frie radikaler. Velge en diett bestående av næringsrike matvarer, med massevis av vitamin og mineral pakket matvarer, inkludert blad dypgrønne grønnsaker, mørke oransje grønnsaker og frukt, bær, nøtter og magre proteiner, og unngå bearbeidet mat og lettere mat kan bringe grå til stoppe opp.

Kosttilskudd

Det er tilfeller der endring kostholdet kan ikke være nok. Noen medisinske tilstander forstyrre bodyâ € ™ s evne til å absorbere næringsstoffer, som gjør enkelte reseptbelagte medisiner. Videre mat dyrket i jord som har lidd mineralmangel kan ikke være i stand til å gi alle som kroppen trenger. I slike tilfeller kan det ikke være mulig å få alle nødvendige næringsstoffer fra kosten alene, som kan bidra til tidlig gråning av håret, slik at kosttilskudd er nødvendig. Men fordi for mye av enkelte næringsstoffer, inkludert B-vitaminer, kobber og selen, kan være like skadelig for helsen, om ikke mer, enn for lite, er det en god idé å planlegge tilskudd med bistand av en profesjonell ernæringsfysiolog Etter en detaljert diskusjon med den primære helsepersonell.

Trening

Trening kan bidra til å stimulere hormonet handling trengs for å produsere melanin som gir håret sin pigmentering, samt fremme sirkulasjonen som leverer oksygen og næringsstoffer til hodebunnen. Videre, mens forskerne ennå ikke har funnet en direkte kobling mellom stress og grå hår, det er kliniske tegn på en indirekte sammenheng, ifølge en artikkel i Scientific American siterer nyere forskning. Den indirekte sammenheng mellom stress og grått hår vedrører skaden at stress gjør med kroppen, inkludert å påvirke næringsopptak, appetitt og energinivåer. Det er imidlertid solid bevis på at trening hjelper til å lindre symptomene på stress. Trening hjelper også folk til å sove mer tungt og gode søvn hjelpemidler i produksjonen av hormoner som kan påvirke hårfarge, så vel.