Hvor å handle kjoler i New York by

October 9


Hvor å handle kjoler i New York by


New York er en ideell by for kjole shopping. Ikke bare er nesten alle av USAs mest prestisjefylte kjøpesentre og signatur designerbutikker ligger der, men byens bydeler er blomstrende med uavhengig eide kjole butikker. New York er ikke den enkleste byen for å navigere hvis du er en nybegynner besøkende, men alternativene dress-shopping er rikelig nok til å belønne søken.

Sosiale Anledninger

Cocktail funksjoner oppstå ustanselig i New York, og butikkene rundt Manhattan holde beskyttere godt levert med alternativer. Tucker boutique i SoHo har spesialisert seg på Slinky kjoler med dristige mønstre. Designer Zac Posen driver sin Z Spoke boutique i Lower Manhattan med kroppen-skulpturer kjoler han gjør for kjendiser og kjendiser tilgjengelig for kvinner som får rundt i byen med T-bane eller taxi snarere enn en limousin.

Multi-Purpose

Handle på designer Juliana Chos Greenwich Village boutique, Annelore, for kjoler som er allsidig nok til å bære på jobb så vel som til middag etterpå. Massimo Dutti boutique på Fifth Avenue har spesialisert seg anstendig kjoler cinched i midjen med karakteristiske skinnbelter. Den Goldy + Mac boutique i Brooklyn selger kjoler som blander klassiske elementer som avkortet ermer med mote fremover detaljer som kjetting-metall belte.

Comfy Casual

I New York, kjoler for avslappede anledninger er seriøs business. Handle på Teddy boutique i Park Slope distriktet for feminine kjoler ideelle fra en piknik i Central Park. Besøk Joie boutique på Madison Avenue for kjoler skreddersydd for kvinner som lunsj som sin viktigste dagtid anledning.

Fifth Avenue

Ta en spasertur opp og ned Millionaire er Row å finne Manhattans toniest varehus og overflod av designer kjoler lager innenfor. Saks Fifth Avenue (Fifth på 49th Street) er, selvfølgelig, et landemerke. Lord & Taylor (Fifth ved 38th Street), Henri Bendel (Fifth på 55th Street), Fortunoff (Fifth på 54th Street) og Bergdorf Goodman (Fifth på 58th Street) er de andre kjente varehus på denne avenue. Den eksklusive motemerker som opererer signatur butikkene på Fifth Avenue inkluderer Giorgio Armani, Escada, Fendi, Gucci, Louis Vuitton, Prada og Pucci.