Om skum roller øvelser for løpere

May 20


Om skum roller øvelser for løpere


En skum roller er en lang, ganske stive rør som du kan bruke til å trene områder av stramhet i hele kroppen din. Disse områdene er faktisk bunched opp bunter av bindevev som binder muskler sammen. Når de er stramt, kan de også være smertefullt. Utføre skum roller øvelser kan løsne disse plassene og nytte musklene både før og etter et løp.

Fordeler med Foam Roller øvelser for løpere

En skum roller faktisk tillater deg å gi deg selv en sportsbil massasje slags. Den tekniske betegnelsen for dette er selv myofascial utgivelse. "Fascial" refererer til din bindevev, og du kan bruke et skum roller å legge trykk på de stramme bunter av konseptet. Dette presset kan løsne dem, noe som gjør at kroppen din til å bedre regulere blodstrømmen til området og levere tilstrekkelig oksygen til musklene under et løp.
En skum roller bidrar også forbedre felles utvalg av bevegelse uten å redusere ytelsen, noe som gjør det til en ideell oppvarming før løpet.

Beste områdene for å målrette for Runners

Du kan bruke et skum roller på nesten alle stramt spot i kroppen din, men det er noen problemer oppfattet felles for løpere. Rulle opp og ned lengden på utsiden av låret vil være rettet mot IT-band, som vanligvis forårsaker tilstanden kjent som "runner kne." Piriformis muskelen, som ligger blant de gluteals, også ofte gir løpere problemer, og bruke et skum roller er en av de beste måtene å nå dette dyp muskel. Til slutt, avrunder din selv massasje økten ved å treffe quadriceps, hamstrings og kalver, som alle får mye bruk under et løp.

Skum Roller Exercise Technique

Skum roller øvelser er vanligvis utføres på gulvet, med din egen kroppsvekt for å bruke milde press til trange steder. Det er ikke det enkleste å gjøre, men teknikken er å sitte eller ligge på gulvet med det området du er målgruppe sentrert over rullen. Bruk din gratis foten og hendene til å regulere hvor mye kroppsvekt, og hvor mye press, er brukt.
For eksempel, for å massere IT band, ligge på den siden som forårsaker smerte og plassere valsen på midten av låret. Bruk den andre foten og hendene til å ta litt av vekten av valsen. Deretter forsiktig rulle frem og tilbake over den stramme området, redusere trykket hvis det er for smertefullt.

Trykk og varighet av Foam Roller Øvelser

Når du bruker en skumrulle for første gang, er det best å starte med mindre press, fordi hvis smertene fører til at du refleksivt anspent området du jobber med, som er beseiret formålet. Skum valser kommer i ulike tettheter, fra semi-soft de som gir litt til stive plastrør med ribbe grooves for virkelig grave i disse trange steder. Start med en mykere tetthet og jobbe deg opp til en mer rigid en som du blir vant til det.
Som for hvor lenge å massere hverandre stramt spot, anbefaler American Council on Exercise starter med 20 til 30 sekunder i løpet av de mest sensitive områdene.